Vaihtokoneet
Lännen Tractors

Olet nyt: Tuotteet  »  Lundberg  »  Lundberg-monitoimikoneet

Uusi Lundberg 40-sarja
 

Lundberg_40_ohjaamo_moottori_tyohydrauliikka_ajohydrauliikka_canvayla

Lundberg-monitoimikone on tunnettu kiinteistö- ja ympäristönhoitotehtävissä nopeudestaan, ketteryydestään ja tehokkuudestaan.

Lundergit ovat erinomaisia ajettavia. Niillä liikut kätevästi niin työmaiden välillä kuin ahtaissa paikoissa ja vaativissa maasto-olosuhteissa. Laajan työlaitevalikoiman ansiosta työt sujuvat tehokkaasti kaikkina vuodenaikoina. Lundberg tekee samanaikaisesti monia tehtäviä tai vuoroittain erittäin suurta tehoa ja tarkkuutta vaativia töitä.

Hyvin liikkuvat Lundberg-monitoimikoneet ovat tuottavia ja ympäristöystävällisiä sekä työn teettäjälle että työn suorittajalle.
 

Lundberg-monitoimikoneiden valikoima

Lundberg 4140/4210

Vahva ja ketterä monitoimikone, jonka kiinteä etukuormain (4140) tai ulottuva teleskooppinen etukuormain (4240) takaa erinomaisen näkyvyyden.

Lundberg 5240 

Monitoimikonemallistomme kompakti ja ketterä peruskone, joka soveltuu suurta tehoa edellyttäville työlaitteille ja vaativiin tehtäviin.

Lundberg 6240

Mallistomme suosituin monitoimikone, jonka vahva rakenne ja tehokas kuormain mahdollistavat raskaiden työlaitteiden käytön sekä painavat lastauskuormat.

Lundberg 7240

Monitoimikone suurta voimaa ja siirtonopeutta vaativiin haastaviin työtehtäviin. Lisävarusteena saatavan runkonivelen lukituksen ansiosta kone soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vesakonleikkuuseen.

Lundberg 8240

Uusin ja mallistomme suurin sekä tehokkain monitoimikone, joka haastaa kuormainkoneet nostotehossa ja -korkeudessa. Samalla se on kuitenkin ketterä ja monitoiminen, ja se on mahdollista varustaa monipuolisilla markkinoilla olevilla työlaitteilla.

 

Lundberg-monitoimikoneen esite                Lundberg monitoimikoneet - Vertailu

Tutustu Lundberg-esitteeseen!       Katso Lundberg-vertailu!

 

Kysyy lisää myyjiltämme!

Vaihtokoneet

 

Katso kaikki vaihtokoneemme

Vaihtokoneemme Facebookissa

   Katso Taajamakoneet